Monenlaista kulttuuria tarjolla Laukaan lapsille

Lasten Kulttuurikujeilut 2017 on käynnissä parhaillaan. Erilaista ohjelmaa (teatteria, musiikkia, kuvataidetta yms.) tarjoillaan Laukaan lapsille ajalla 25.9.-5.10.2017.

Tapahtumia toteutetaan kouluilla koululaisesityksinä, nuokkareilla ja kirjastoissa. Esim. tiistaina 26.9. Lievestuoreella Tervamäen koululla koululaiset pääsivät nauttimaan improteatteri Mielettömän sitruunan hauskoista improiluista. Lapset saivat itsekin osallistua esitysten toteutukseen heittelemällä ideoita ja ehdotuksia esitysten hahmoista yms. Kulttuuripläjäys toi kivaa vaihtelua normaaliin kouluarkeen.

Kulttuurikujeiluissa on myös ensi kertaa mahdollisuus päästä kokeilemaan pakohuonetta. Ideana on ratkaista pakohuoneen mysteeri erilaisten huoneesta löytyvien vihjeiden avulla. Pakohuone on mitä mainoin tapa testata omia päättelykykyjä ja ryhmätyötaitoja ja kaiken lisäksi se on HAUSKAA!

Lauantaina 30.9. klo 11-15 kujeiluja tarjoillaan koko perheelle Laukaan pääkirjastolla. Tuolloin ohjelmassa ovat taikuri Martti Aitolehmä, Laulava Pupujussi, sorminukkesuunnistus sekä koko perheen pakohuone.

Löydät Kulttuurikujeiluista lisätietoa facebookissa Lasten Kulttuurikujeilut 2017

Lisätietoa tapahtumasta: vapaa-aikaohjaaja Minna Välijärvi p. 0407259967

Tervetuloa kujeilemaan!