Perhetyön pikkujoulut Laukaan pikkutontuille

Laukaan kunnan perhetyö järjesti perinteiset pikkujoulut laukaalaisperheiden lapsille HyPellä 13.12.2017. Parituntiseen tilaisuuteen osallistui liki 20 lasta.

Yhteistyössä järjestelyissä olivat Laukaan SPR ja Haloo Laukaa! –nuorisotiedotushanke: SPR:n tonttumuorit olivat keitelleet pikkujouluihin herkullisen riisipuuron ja Haloo Laukaa! –tonttunuoret puolestaan jakoivat huomionosoituksena kaikille osallistuneille lapsille vuoden 2017 laukaalaisten pikkutonttujen kunniakirjat.

Perhetyöntekijät laittoivat isensä likoon esittämällä näytelmän nalleperheen joulunvietosta. Vierailipa tilaisuudessa myös etäisesti erästä erityisopettajaa muistuttava tonttuherra, joka toi mukanaan pienet joulumuistamiset kaikille lapsille. Pikkujouluohjelmaan kuuluivat tietysti joululaulut, piparinsyöntiä, pelailua ja muuta yhteistä puuhaa. Muistoksi lahjapussukkaan lapset saivat valokuvauspisteessä otetut jouluiset valokuvat itsestään sekä lämpöiset villasukat tai -lapaset. Kotiin viemisinä oli myös iloinen ja hyvä mieli hauskoista ja lämminhenkisistä pikkujouluista.

Teksti: Anu Kaasalainen