Mukaan MLL:n vapaaehtoistoimijaksi?

Mannerheimin lastensuojeluliitto (MLL) toimii lapsiystävällisen yhteiskunnan puolesta. Toiminta nojaa vahvasti vapaaehtoisiin ja MLL kouluttaakin vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Vapaaehtoistoiminta lisää tutkitusti myös vapaaehtoisen omaa hyvinvointia ja onnellisuutta samalla, kun saa tehdä muille hyvää.

Laukaassa toimii kolme MLL:n paikallisyhdistystä: MLL Laukaa, MLL Lievestuore ja MLL Vihtavuori-Leppävesi. Alueelle kaivataan lisää vapaaehtoistoimijoita.

MLL kutsuukin nyt sekä nuoria että varttuneempia vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita iltakahville Laukaan pääkirjastolle keskiviikkona 24.1.2018 klo 17.30-19 kuulemaan vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista Laukaassa, tai ihan vain juttelemaan niitä näitä!

Tervetuloa!

Yhteyshenkilö: Kaisa Malmberg, 044 326 2979

Lisää tietoa MLL:n vapaaehtoistoiminnasta löytyy esimerkiksi täältä: https://jarvi-suomenpiiri.mll.fi/…/toimintamahdollisuudet-…/