Vapaaehtoistoiminnan messut Laukaassa

Osallistu!
Voimaa vapaaehtoisuudesta

Tiistaina 6.11.2018 klo 14-18 järjestetään Laukaan pääkirjastolla Vapaaehtoistoiminnan messut. Järjestäjinä toimivat yhteistyössä Laukaan kunta, järjestöt, seurakunta ja Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus.

Messujen avajaistervehdyksen klo 14 pitää Laukaan kunnan hallintojohtaja Niku Latva-Pukkila.

Kirjastolla on n. 20 eri toimijan esittelypistettä (ks. alla), joihon voit poiketa juttelemaan ja kyselemään tarjolla olevista vapaaehtoistehtävistä oman mielenkiintosi mukaan. Lisäksi opintosalissa pyörii klo 14.15 alkaen toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja (ks. alla). Pääset siis kuulemaan, mitä kaikkea vapaaehtoistoiminta voi tekijälleen antaa.

Pihassa ilmainen kahvi-, mehu- ja makkaratarjoilu! Puffetista ostettavissa muitakin herkkuja.

Sydämellisesti tervetuloa osallistumaan ja innostumaan!