Maaliskuussa voimaa ja iloa vanhemmuuteen

Maaliskuussa vietetään Laukaassa Voimaa ja iloa vanhemmuuteen -teemakuukautta.

Mistä on kyse?

HyPen Lapset/Perheet -tiimi on koonnut yhteen ja osaltaan tiedottaa 4. – 30.3.2019 järjestettävistä tapahtumista, jotka tarjoavat monipuolisesti koko perheen ohjelmaa teemallisten viikkojen muodossa. Teemoina ovat Metsä ja luonto, Pelit ja lukeminen, Liikunta ja taide sekä Vuorovaikutus. Tarjolla on sekä uusia tapahtumia että jo vakiintunutta, säännönmukaista toimintaa. Löydät koko kuukauden ohjelman täältä!

Teemakuukauden tarkoituksena on vahvistaa vanhemmuudesta saatavaa iloa ja palkitsevuutta. Yhteisen tekemisen ja vertaisjakamisen kautta voidaan lisätä myös vanhemmuudessa tarvittavia voimavaroja.

Toteutus yhteistyössä eri toimijoiden kanssa

Mukana teemakuukauden ideoinnissa ja toteutuksessa ovat Laukaan kunta (sivistystoimi, sosiaalitoimi ja perhetyö), neuvolat, MLL, Laukaan seurakunta, urheiluseurat (Laukaan Urheilijat, Lievestuoreen Kisa ja Vihtavuoren Pamaus) ja Peurunka.

Kuukauden aikana on tapahtumia toteuttamassa muitakin toimijoita, esim. Laukaan Yrittäjät ja paikallisia yrityksiä. Hienoa, että Laukaasta löytyy intoa perheiden hyvinvoinnin tukemiseen ja yhteisen hyvän jakamiseen!

Seuraa ilmoittelua!

Tarkempaa ilmoittelua kunkin teemallisen viikon osalta voi seurata sivuillamme ja facebookissamme. Tietoa eri tapahtumista löydät myös tapahtumajärjestäjien omista tiedotuskanavista.

Ja tietysti parhaiten sana kiirii viidakkorummun kautta, joten vinkkaathan teemakuukaudesta myös omalle lähipiirillesi!