Valkolan Puuhaillassa mukana lapset, nuoret ja vanhemmat

Laukaan HyPe ja Valkolan nuorisoseura järjestivät yhteistyössä 6.3. Puuhaillan, jossa oli ohjelmaa lapsille, nuorille ja vanhemmille. Paikkana oli Valkolan nuorisoseurantalo ja osallistujia vetäjineen yli 20.

Valkolan nuorisoseura järjestää keskiviikkoisin kaikille avointa Puuhailtaa, jossa touhuillaan milloin mitäkin. Tämän keskiviikon ohjelmasta vastasivat Laukaan HyPen työntekijät: palvelupäällikkö Sanna Salo ja sairaanhoitaja Marja Riitta Putkonen. He järjestivät mm. luontoaiheisen tietovisan ja esittelivät Laukaan HyPen toimintaa. Lisäksi pelattiin lautapelejä ja syötiin nuorisoseuran tarjoamaa iltapalaa. Koko illan ajan oli avoinna myös nuorisoseuran oma kioski-kahvio.

Illassa oli kivaa se, että kaikille kerrottiin HyPen toiminnasta. Myös peleistä ja tietovisasta tykättiin. Sillä välin, kun aikuiset keskustelivat tarkemmin HyPen toiminnasta, oli nuorilla aikaa yhteiselle oleilulle ja pelailulle. Iltaan osallistui nuorten lisäksi myös pikkulapsia ja aikuisia, mikä oli ok-juttu. Tilana Valkolan nuorisoseurantalo oli oikein hyvä illan järjestämiseen. Toivottavasti jatkossa Valkolassa ja muillakin kylillä järjestetään vastaavia iltoja!

Puuhaillan tunnelmia kertoili ja kuvat otti Sara Kekarainen Haloo Laukaa! -nuorten tekijäryhmästä