HyPen teemakuukaudet

Vuosi 2020 täyttyy HyPellä erilaisista teemakuukausista, joilla kannustamme perheitä viettämään tavallista, mukavaa arkea yhdessä. Tammikuussa hyggeiltiin ja kerättiin vinkkejä erilaisiin tapoihin viettää kivaa, yhteistä arkea perheen kesken kotona hengaillen. Helmikuun teemana taas on ystävyys sloganilla ”Myös perheenjäsen on ystävä.” Seuraathan ilmoitteluamme tulevien kuukausien teemoista!

Tammikuussa Vihtavuoren neuvolaa koristi Hyggepuu, jonka lehtiin sai kirjoittaa ideoita perheiden yhteiseen hyggeilyyn ja vastavuoroisesti ottaa puusta hyvä hyggeilyvinkki omaan käyttöön. Vihtavuoren yläkoulun oppilaat olivat taiteilleet tämän upean puun koulun kuvataiteen tunnilla.

Helmikuu on ystävyyden kuukausi!

14.2. vietämme virallista ystävänpäivää. Mutta eikös ystävänpäivä voi olla joka päivä? Kyllä voi! Ja siksi me HyPellä olemmekin nimenneet koko helmikuun ystävyyden teemakuukaudeksi. Sloganimme ”Myös perheenjäsen on ystävä” herättelee ajattelemaan ystävyyttä oman perheen sisällä. Millaisia ystäviä perheenjäseneni ovat minulle? Millainen ystävä itse olen perheenjäsenilleni? Mitä haluaisin sanoa ja millaisia asioita jakaa lapselleni/ vanhemmalleni/puolisolleni ystävänä?

Ystäväkirja on mitä mainioin tapa jakaa asioita yhdessä ystävien kanssa. Olemme tehneet käyttöösi erilaisia ystäväkirjoja:

Printtaa valitsemasi ystäväkirja (tai vaikka kaikki!), taita kirjaksi ja sitten vain yhdessä täyttämään – mukavia hetkiä ystävien kesken!