Laukaan ruoka-apukampanja päättyi

Laukaan ruoka-apukampanja päättyi 19.6.2020. Kaikkiaan 190 annosta konkreettista ruoka-apua jaettiin laukaalaisille vähävaraisille perheille HyPe-verkostoyhteistyössä. Upea saavutus!

SYDÄMELLINEN KIITOS kaikille kampanjassa mukana olleille:

Hyväntekijöille eli annoksia ostaneille – te mahdollistitte sen, että monet tiukassa tilanteessa olevat laukaalaisperheet saivat tuiki tärkeää arjen apua! Lahjakortteja on otettu vastaan perheissä kiitollisin mielin.

Ravintolayrittäjille: Antalya pizzeria Kebab Ravintola Laukaa, Caffitella Laukaa, Lounasravintola Rosanne ja China Town Laukaa. Yhteistyö oli sujuvaa ja vaikka korona-aika on ollut haastavaa ravintoloille, myös teidän vilpitön halunne olla mukana tukemassa perheitä näkyi koko kampanjan ajan.

Erityiskiitos Sinulle Eija Lappi, että olit kampanjassa promoottorina ja osaltasi tekemässä onnistunutta yhteistyötä sekä Laukaan kunnan että seurakunnan kanssa. Yhteistyössä on voimaa!