Laukaan ruoka-apukampanja päättyi – apua jaettiin moneen perheeseen

Laukaassa 27.4.2020 käynnistynyt ruoka-apukampanja päättyi juhannuksena 19.6.2020. Kampanja oli kokonaisuutena onnistunut, sillä vähävaraisten perheiden tueksi ostettiin paikallisista ravintoloista yhteensä 190 annosta!

Kuten kampanjan ideana oli, ostamalla ruoka-annoksia lahjoitettavaksi paikallisille, tukea tarvitseville lapsiperheille, pystyivät hyväntekijät tukemaan samalla myös paikallisia ravintolayrittäjiä.

Kampanjassa mukana olivat ravintolat Caffitella Laukaa, China Town Laukaa, Antalya pizzeria Kebab Ravintola Laukaa ja Lounasravintola Rosanne.

Kampanjan alkuunpanijana oli Eija Lappi, joka sai idean kampanjan toteutukseen Jyväskylän MLL:n vastaavasta kampanjasta. HyPen lähdettyä yhteistyökumppaniksi, pystyttiin kampanjan toteutus organisoimaan yhteistyössä sosiaalitoimen, perhetyön ja Laukaan seurakunnan kanssa siten, että lahjoitetut annokset löysivät tiensä niitä eniten tarvitseviin perheisiin.

Nyt on aika kiittää kaikkia kaikkia teitä hyväntekijöitä, jotka osallistuitte kampanjaan ostamalla annoksia: tuellanne on ollut kuluneen loppukevään ja alkukesän aikana iso merkitys monille laukaalaisperheille ja mukana olleille ravintolayritäjille! Kiitos vielä kerran myös kampanjaan mukaan lähteneille ravintolayrittäjille, kuten kampanjan priimusmoottorille Eija Lapille!

HyPen toimijat ovat enemmän kuin iloisia nähdessään, että Laukaassa yhteisöllinen ajattelu elää ja yhteistyön merkitys ymmärretään myös vaikeina aikoina. Pidetään siitä kiinni jatkossakin – yhdessä!

Aiemmin julkaistua: https://hype.laukaa.fi/2020/04/27/auta-perhetta-osta-ruoka-annos/