Yhdessä vahvemmaksi – nuorisotyö Laukaan kouluissa

Hei! Olen Antti Mäkelä Laukaan koulu- ja oppilaitosnuorisotyöntekijä Yhdessä Vahvemmaksi –hankkeessa.

Olen varmasti melko monelle tuttu seurakunnan nuorisotyön puolelta, siellä kuitenkin pienen tovin jo olleena. Tammikuun 2021 lopulla jäin seurakunnan nuorisotyöstä virkavapaalle ja siitä asti olen tehnyt Laukaassa koulunuorisotyötä.

Hankkeen aikana on tarkoitus käydä läpi kaikki Laukaan yläkoulut, sekä lukio ja POKE. Tavoitteena on tukea nuorten kokonaishyvinvointia ja elämänhallintaa opintojen ohessa ja kuunnella nuorten toiveita toimintaan liittyen.

Vuosi 2020 oli pitkälti kaikessa nuorisotoiminnassa tauolla tai etänä, nyt nuorisotyöntekijä on mukana koulun arjessa aidosti kohdattavana ja nuorten tukena, eikä pelkästään puhelimen tai tietokoneen näytön takana.

Antti Mäkelä
Puh: 050 515 1792
Koulu- ja oppilaitosnuorisotyöntekijä
Laukaa

Lue lisää Yhdessä vahvammaksi -hankkeesta Laukaan kunnan nettisivuilta.