Hyvinvointireitti nuorille toteutui digitaalisesti

Vuosittain Laukaan eri taajamien 6.-9.-luokkalaisille järjestettävä Hyvinvointireitti toteutettiin tänä vuonna Lievestuoreen koululla viikolla 12. Kevään 2020 reitti jouduttiin perumaan koronapandemian takia. Vaikka koronatilanne edelleen oli hankaloittamassa reitin toteutusta, päätettiin se nyt toteuttaa aivan uudella tavalla: digitaalisesti ja pelillisyyttä hyödyntäen.

Entiseen tapaan toteutuksesta vastasivat yhteistyössä Laukaan kunnan ja HyPe-toimijaverkoston lisäksi Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry.

Lue yhteisöpedagogiopiskelija Satu Ruuskasen kirjoittama blogi Laukaan Hyvinvointireitillä nuoret syventyivät päihde- ja peliaiheisiin pelaten. Blogi on julkaistu EHYT ry:n verkkosivujen Uutishuoneessa 28.4.2021.