Laukaan opiskeluhuolto hakee kahta koulupsykologia

Laukaan kunnan opiskeluhuollossa on avoinna yksi vakinainen (alkaen 2.8.2021) ja yksi määräaikainen (ajalle 2.8.2021-31.7.2022) koulupsykologin toimi. Opiskeluhuollon kuraattori- ja koulupsykologipalvelut ovat osa Laukaan hyvinvointi- ja perhekeskuksen tulosyksikköä. Työssä on tukena rautainen opiskeluhuollon tiimi sekä kouluyhteisöjen ja koko Laukaan HyPen monialainen ja -ammatillinen osaajaverkosto!

Koulupsykologin tehtäviin kuuluvat psykologisten tutkimusten ja arviointien teko, tukikeskustelut oppilaiden kanssa, toimiminen moniammatillisissa ja oppilashuollollisissa työryhmissä sekä konsultatiivinen tuki kouluille.

Jos koet omaksesi työn lasten ja nuorten parissa koulu-/oppilaitosyhteisössä, laita hakemusta vetämään! Tai jos tiedät jonkun, joka olisi kiinnostunut koulupsykologin työstä, laita vinkkiä eteenpäin hänellekin!

Lisätietoa ja hakuohjeet löydät Kuntarekrystä. Hakuaika molempiin toimiin päättyy 30.5.2021 klo 15.

Tutustu lähemmin Laukaan opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalveluihin.

Kuntarekrystä löydät myös muut Laukaan kunnan avoimet työpaikat.