Joulupuu-keräys Laukaa 29.11.-19.12.2021

Joulupuu ry on voittoa tavoittelematon järjestö joka vapaaehtoisten paikalliskeräyksien kautta toimittaa joululahjoja eriarvoisessa asemassa olevien perheiden lapsille ja nuorille. Lahjat tavoittavat saajansa suoraan virallisten vapaaehtoisten Joulupuu-paikalliskeräyksien kautta ilman välikäsiä tai kuluja.

Tänä vuonna Laukaan Joulupuu-keräys järjestetään 29.11.-19.12.2021 K-Supermarket Laukaassa.

Lahjat voi toimittaa kassojen läheisyydessä sijaitsevaan keräyspisteeseen lahjapussissa täytetyn pakettikortin kanssa. Lahjojen tulee olla uusia, mutta arvokkuuden saa lahjanantaja itse päättää. Pakettikortit voit ottaa puusta ja täyttää paikan päällä. Lisäksi joulupuussa on myös valmiita toiveita, josta voit ottaa toivekortin mukaan ja toteuttaa juuri sen kortin toiveen.

Rahaa Joulupuuhun voi lahjoittaa eJoulupuu-keräyksen kautta.

Lisätietoa keräyksestä verkkosivuilta https://laukaa.joulupuu.org

Keräys löytyy myös some-kanavista FB @Joulupuu Laukaa ja IG @joulupuulaukaa2021

Keräyksessä mukana Laukaan HyPe, K-Supermarket Laukaa Vattipajan mediapaja Pikseli ja MLL Laukaa.
Lahjat toimitetaan lahjansaajille HyPen toimijaverkoston kautta.

Lähdetään yhdessä luomaan hyvää joulumieltä ja tukemaan laukaalaisia lapsia ja nuoria!