Mannerheimin Lastensuojeluliiton verkkovertaisryhmä vanhemmille

Onko lastasi kiusattu? Vanhemmilla on keskeinen rooli kiusatun lapsen tukemisessa, mutta on tärkeää pitää huoli myös omista voimavaroista ja jaksamisesta 💙

Seuraavat verkkovertaisryhmät alkavat toukokuun alussa. Ryhmässä saat mahdollisuuden jakaa ajatuksia ja kokemuksia muiden vanhempien kanssa turvallisesti, anonyymisti ja koulutettujen vetäjien ohjauksessa.

Vertaisryhmissä etsitään yhdessä toivon ja selviytymisen näkökulmia sekä keinoja oman lapsen tukemiseen.

Ryhmät on tarkoitettu kiusaamista kokeneiden 7–12-vuotiaiden lasten vanhemmille. Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin ryhmiin nyt!

https://www.mll.fi/vanhemmille/tukea-perheen-huoliin-ja-kriiseihin/kiusaaminen/vertaistukea-verkossa-kiusaamista-kokeneiden-lasten-vanhemmille/?utm_source=%7B%7Bsite_source_name%7D%7D&utm_campaign=kiusataanko-lastasi&utm_content=tekstikuva&fbclid=IwAR34Ww9yYHvYv9jjDuy95X2lt1NAVbk0fdkWwuldiZLS0PW_jrcRAisIBB0