Apua ja tukea kriisitilanteessa

Sosiaali- ja kriisipäivystys 

Ota yhteyttä sosiaali- ja kriisipäivystykseen p. 014 266 0149, kun tarvitset apua, huomaat jonkun toisen välittömän avun tarpeen tai tilanne vaatii kiireellistä sosiaalityön arviota tai välittömiä toimenpiteitä.

Tällaisia tilanteita voivat olla mm:  huoli lapsesta tai perheen tilanteesta, akuutti väkivalta tai sen uhka perheessä, huoli vanhuksen tai vammaisen kotona pärjäämisestä.  Saat apua joka päivä, ympäri vuorokauden.

Sosiaali- ja kriisipäivystys tarjoaa akuuttia kriisiapua traumaattisissa kriisitilanteissa. Mikäli sosiaali- ja kriisipäivystyksen työntekijä ei pysty vastaamaan puheluun, tavoitat päivystyksen soittamalla yleiseen hätänumeroon 112.


Kriisikeskus Mobile
Ammattitaitoista apua kriisiin!
Palvelemme ma-to 8-20 ja pe 8-17
Soita 044 7888 470 

Matarankatu 6 B, 4. krs.,
40100 Jyväskylä
Lue lisää: kriisikeskusmobile.fi


Valtakunnallinen kriisipuhelin

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n valtakunnallinen Kriisipuhelin tarjoaa keskusteluapua. Kriisipuhelin päivystää suomeksi 09 2525 0111, auki 24/7/365. Lisätietoa palvelusta MIELI.FI/KRIISIPUHELIN


SPR: Lapsen tai nuoren auttaminen kriisitilanteessa

MLL: Väkivaltauutisista puhuminen lapsen kanssa – Mannerheimin Lastensuojeluliitto (mll.fi)