Nepsy-lasten vanhemmille tietoa ADHD- ja autismi-infoissa sekä etäryhmät

Onko 5–18-vuotias lapsesi tai nuoresi saanut hiljattain ADHD- tai autismikirjon diagnoosin tai epäiletkö sitä? ADHD- ja autismi-infoissa lasten ja nuorten vanhemmat saavat tietoa ADHD- tai autismikirjon diagnooseista, tukitoimista ja nepsy-haasteista arjessa sekä vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Infot ovat osallistujille maksuttomia ja eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Osallistua voi nimettömänä. Infoissa asiantuntijoina vuorollaan työpareina toimivat nepsy-tiimin psykologi, toimintaterapeutti, sosiaalityöntekijä ja kuntoutusohjaaja.

Kevään seuraavat infot:

ADHD-infot

Autismi-info

Lisäksi toukokuussa alkavat:

Etäryhmä vanhemmille, joiden 5–18-vuotiaalla lapsella tai nuorella on todettu lievä autismikirjon häiriö, lisätietoa ja ilmoittautumiset linkistä https://www.hyvaks.fi/palvelumme/nepsy-tiimi

Etäryhmä 5–12-vuotiaiden ADHD-diagnoosin saaneiden lasten vanhemmille, lisätietoa ja ilmoittautumiset linkistä https://www.hyvaks.fi/palvelumme/nepsy-tiimi