Haloo Laukaa!

     

     

HANKE ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE YHTEISTYÖTAHOILLE! NUORTEN OSALLISUUTTA NUORTEN TIETO- JA NEUVONTAPALVELUJEN KEHITTÄMISEEN JATKETAAN EDELLEEN ERITYISESTI KOULUYHTEISTYÖN MERKEISSÄ. MYÖS TEKIJÄRYHMÄN TOIMINTA JATKUU EDELLEEN. (päiv. 2.8.2019)

Haloo Laukaa! on nuorisotiedotuksen kehittämishanke, jonka tavoitteena on kehittää Laukaan nuorten tieto- ja neuvontapalveluja. Kehittämistyötä tehdään yhdessä nuorten tekijäryhmän kanssa, joten nuoret pääsevät itse osallistumaan ja vaikuttamaan toimintaan aina suunnittelusta lähtien.

Tekijäryhmä on ollut mm. mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tätä nuorten palvelujen osiota ja tuottaa jatkossakin sisältöä sivuille ajatuksella ”nuorelta nuorelle”. Kirjoittelemme juttuja, teemme videoita ja otamme kuvia nuoria kiinnostavista asioista ja tapahtumista. Lisäksi järjestämme nuorisotiedotukseen, nuorten osallisuuteen ja vaikuttamiseen liittyvää kesätoimintaa sekä kehitämme nuorille suunnattuja info- ja neuvontapisteitä. Lukioikäisille hankkeen kautta tarjotaan nuorisotiedotukseen ja vaikuttamiseen liittyvä vapaavalinnainen kurssi.

Myös Sinä, n. 12-20-vuotias laukaalainen nuori, olet tervetullut mukaan Haloo Laukaa! –tekijäryhmään koska tahansa. Kokoonnumme 1-2 viikon välein. Kokoontumispaikkana on kirjasto, koulun mediateekki, HyPe tai joku muu yhteisesti sovittu paikka. Tarkempia aika- ja paikkatietoja kannattaa seurata Haloo Laukaan sosiaalisesta mediasta. Tuu mukaan!

Facebook: haloolaukaa

Instagram:@haloolaukaa

https://www.laukaa.fi/palvelut/nuorisotiedotus

Katso myös Youtubesta Haloo Laukaa! –nuorten tekemä esittelyvideo

Haloo Laukaa! -kehittämishanke toimii ajalla 15.8.-2016-31.7.2019. Hankkeen rahoituksesta vastaavat Laukaan kunta ja opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lisätiedot:


Hanketyöntekijä Anu Kaasalainen, anu.kaasalainen@laukaa.fi, p. 040 640 1771