Harrastuksia

Liikunta ja tanssi

Laukaassa on runsaasti mahdollisuuksia liikunnan harrastamiseen, niin höntsäilyyn kuin tavoitteellisempaankin liikuntaan.

Laukaan kunnan vapaa-aikatoimi ylläpitää liikuntapaikkoja ja -tiloja (hallit, salit, kentät, radat, uimarannat, ulkoilureitit), hoitaa tilavarauksia, järjestää liikuntakerhoja ja –tapahtumia sekä erityisryhmäliikuntaa, myöntää avustuksia ja palkitsee menestyneitä urheilijoita/valmentajia.
Lue lisää Vatin liikuntapalveluista!

Laukaan kansalaisopistolla on useita liikunta- ja tanssikursseja, joista voit valita itsellesi mieluisimman. Katso tietoa kursseista, kurssimaksuista ja ilmoittautumisista!

Liikuntajärjestöt tarjoavat Laukaassa harrastusmahdollisuuksia laidasta laitaan. Oletko kiinnostunut esim. jalkapallosta, moottoriurheilusta tai frisbeegolfista?

Musiikki

Laukaan kansalaisopistolla voit opiskella eri soittimia. Kursseja on tarjolla niin aloittelijoille kuin harrastuksessa jo pidemmälle ehtineille. Katso kurssikalenteri!

Ala-Keiteleen musiikkiopisto (AKMO) on taideoppilaitos, joka antaa oppilaan yksilölliset ominaisuudet huomioon ottavaa musiikin- ja soitonopetusta sekä harrastajille että musiikin ammattilaisiksi aikoville. Opiston toimialueeseen kuuluvat Äänekosken kaupunki sekä Hankasalmen, Konneveden, Laukaan ja Uuraisten kunnat. Tutustu opiston toimintaan!

Kädentaidot

Laukaan kansalaisopistolla voit opiskella monenlaisia kädentaitoja, esim. ompelua, puutöitä ja elektroniikka-askartelua. Kursseja on tarjolla niin aloittelijoille kuin harrastuksessa jo pidemmälle ehtineille, myös käsityön perusopintoja. Katso kurssikalenteri!

Kuvataide

Laukaan kansalaisopistolla voit opiskella kuvataiteita laidasta laitaan, esim. piirustusta, maalausta, valokuvausta. Kursseja on tarjolla niin aloittelijoille kuin harrastuksessa jo pidemmälle ehtineille. Katso kurssikalenteri!

Teatteri

Teatteri on kiva harrastus. Tykkäätkö käydä katsomassa näytelmiä vai kiinnostaa sinua itseäsi näytteleminen?

Laukaan teatteri
Kanavateatteri (Kuusan nuorisoseura ry.)
Laukaan kansalaisopistolla on tarjolla teatteritaiteen ryhmää ja muitakin esittävän taiteen kursseja. Tutustu kurssikalenteriin!
Lievestuoreen kansalaisopiston, Settlementtiopiston, teatteritoiminta on myös aktiivista. Tutustu opiston teatteritoimintaan!

Partio

Partio tarjoaa aktiivista toimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Laukaassa toimii kolme eri partiolippukuntaa:
Kuuvalon Vaeltajat (facebook)
Lievestuoreen Partiolaiset
Vihtavuoren Visaiset

Muuta toimintaa