Sporttikummi- ja tukihenkilövalmennus

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
31.08.2019
09:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
Laukaan HyPe

Kategoriat


Pelastakaa Lapset ry ja Laukaan HyPe yhteistyössä järjestävät:

Sporttikummi- ja tukihenkilövalmennus Laukaassa

Sporttikummi kannustaa lapsia ja nuoria mielekkääseen vapaa-ajan tekemiseen, liikkumiseen ja harrastamiseen vapaaehtoisen Sporttikummin kanssa. Sporttikummiin kanssa lapsi voi tutustua uusiin lajeihin ja saada kipinän liikuntaharrastuksen aloittamiseen. Lisäksi hän saa jakamatonta huomiota vapaaehtoiselta aikuiselta.  Toiminta on tarkoitettu niille lapsille ja nuorille, joiden omilla vanhemmilla on syystä tai toisesta rajalliset mahdollisuudet tukea lasta liikkumaan tai olla mukana lapsen harrastuksessa.

Tukihenkilö auttaa lapsiperheitä. Tukihenkilöt voivat toimia lapsen harrastus- / liikuntakaverina, auttajana arkisissa tilanteissa kuten läksyjen teossa tai hänen kanssaan voi käydä erilaisissa tapahtumisissa, retkillä yms. Tukihenkilötoiminta on matalan kynnyksen varhaista tukea. Tukihenkilön tarpeen taustalla on usein se, että lapsen ja perheen oma tukiverkosto on pieni. Tukihenkilö tapaa lasta tai perhettä noin pari kertaa kuukaudessa muutaman tunnin kerrallaan.

Toimintaan osallistuminen on perheille maksutonta.

Perheet ja avuntarpeet ovat erilaisia ja siksi vapaaehtoistyöhön tarvitaankin monenlaisia ja monen ikäisiä ihmisiä. Pelastakaa Lapset tarjoaa Sporttikummeille ja tukihenkilöille valmennuksen, virkistystoimintaa sekä ammatillista tukea ja ohjausta.

Laukaassa on paljon perheitä, jotka odottavat omaa Sporttikummia tai tukihenkilöä!

Nyt on hyvä aika lähteä toimintaan mukaan!

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoiseksi ryhtymisestä, ota meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja annamme lisää tietoa valmennuksesta ja toiminnasta!

Lisätiedot:

Heli Halttunen
heli.halttunen@pelastakaalapset.fi
Ehkäisevän työn koordinaattori
Pelastakaa Lapset Ry
Keski-Suomen aluetoimisto
050 433 1437

Elina Lahtinen
elina.lahtinen@pelastakaalapset.fi
Ehkäisevän työn koordinaattori
Pelastakaa Lapset Ry
Keski-Suomen aluetoimisto
046 923 2041